CVP | Η Universal Media Greece συμμετέχει σε δράση Συλλογικής Κουζίνας
31 ΙΟΥΛ 2024~Συνεργασίες & Δράσεις

Το HIGGS, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική Οργάνωση Γη, οργάνωσαν και υλοποίησαν μια μοναδική δράση συλλογικής κουζίνας για την εταιρεία Universal Media Greece.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Κέντρο της Γης", όπου οι εργαζόμενοι της Universal Media Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μαγειρέψουν 200 μερίδες φαγητού. Τα γεύματα αυτά διανεμήθηκαν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες μέσα από δομές της Αττικής, προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Μια Παγκόσμια Κίνηση με Τοπικό Αντίκτυπο

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στην παγκόσμια Impact Day που η UM Greece ξεκίνησε το 2016, με το μήνυμα: "ONE Day, ONE UM, ONE Better World". Μια μέρα αφιερωμένη στην έμπρακτη αλλαγή και την κοινή προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

Ευχαριστούμε θερμά την Universal Media Greece για την εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση αυτής της εταιρικής εθελοντικής δράσης. Με πρωτοβουλίες σαν κι αυτή, η κοινωνική ευθύνη γίνεται συλλογική υπόθεση και πηγή έμπνευσης.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις μας